Çerez Örnek

Department of Neurology

 

 

 

Doctors

 

 

 

History


Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Kürsüsü 20.05.1958 gün ve 6 sayılı senato kararıyla Fizyoloji Profesörü Dr. H. Schinfinkel’in başkanlığında Nöroloji uzmanı Dr. Ömer Şevki Dürüşken tarafından faaliyete geçirilmiştir. Ancak Nörolojinin esas kurucusu olan Prof. Dr. Bedriye Kot aynı yıl İstanbul’dan İzmir’e gelerek günümüzdeki Nöroloji Anabilim Dalı’nın ilk temellerini atmıştır. 1960’da Profesör olan Dr. Bedriye Kot Nöroloji Kürsüsünün ilk başkanı olarak atanmıştır. Nöroloji Kürsüsü 1961 yılında Tepecik Eşrefpaşa Hastanesine taşınarak 30 yataklı bir serviste çalışmalarına devam etmiştir. Prof. Dr. Bedriye Kot 1960-1961 yıllarında gittiği Amerika Birleşik Devletleri’nde oradaki nöroloji enstitülerinin ülkemizde de kurulması ile ilgili çalışmalara başlamış ve kürsünün genç öğretim elemanlarını nörolojinin değişik alt birimlerini oluşturmak amacıyla yetiştirilmek üzere yurtdışına göndermiştir. Bu kapsamda Dr. Kamuran Kumral Nöroradyoloji, Dr. Ahmet Satoğlu Elektroensefalografi, Dr. Cumhur Ertekin Elektromiyografi, Dr. Ayfer Ülkü Çocuk Nörolojisi, Dr. Altan Kayan Nöro-otoloji ve Nöro-oftalmoloji, Dr. Şakir Fadıloğlu, Dr. Türe Tunçbay Nöro-patoloji ve Kas Hastalıkları, Prof. Dr. Önder Akyürekli Nörolojik Yoğun Bakım birimlerini kurmuşlardır. Daha sonraki yıllarda Klinik Nöropsikoloji Birimi Prof. Dr. Emre Kumral tarafından kurulmuştur. Bu birimlerden Çocuk Nörolojisi Nörolojinin Çocuk Nöroloji Yan dal hakkının iptal edilmesi üzerine Prof. Dr. Hatice Karasoy’un emekli olması ile kapatılmak zorunda kalmıştır. Laboratuvarların Merkezi hale getirilmesi ile yürürlüğe giren yönetmelik sonrası da Nöro-patoloji laboratuvarı Patoloji AD devredilmiştir. 
 
Beyin ve Sinir Cerrahisi’nin temeli de ABD, Chicago Northwestern Üniversitesinde uzmanlığını tamamlayan Prof. Dr. Erdem Tunçbay’ın 1965 yılında Nöroloji Kürsüsünde çalışmaya başlaması ile atılmıştır. O dönemde Nöroloji Kürsüsü başkanı olan Prof. Dr. Bedriye Kot’un beyin ve sinir cerrahisinin kurulmasında katkıları büyüktür. 1973 yılında Nöroşirürji ayrı bir kürsü olarak Nöroloji’den ayrılmıştır. Halen aktif olarak devam eden tüm birimler geçmişten günümüze yeni öğretim üyelerinin yetişmesiyle gelişerek büyümeye ve asistan yetiştirmeye devam etmektedir.Beyin ve Sinir Cerrahisi’nin temeli de ABD, Chicago Northwestern Üniversitesinde uzmanlığını tamamlayan Prof. Dr. Erdem Tunçbay’ın 1965 yılında Nöroloji Kürsüsünde çalışmaya başlaması ile atılmıştır. O dönemde Nöroloji Kürsüsü başkanı olan Prof. Dr. Bedriye Kot’un beyin ve sinir cerrahisinin kurulmasında katkıları büyüktür. 1973 yılında Nöroşirürji ayrı bir kürsü olarak Nöroloji’den ayrılmıştır. Halen aktif olarak devam eden tüm birimler geçmişten günümüze yeni öğretim üyelerinin yetişmesiyle gelişerek büyümeye ve asistan yetiştirmeye devam etmektedir.
 
Kurucu Başkan Prof. Dr. Bedriye Kot’ un emekliliğinin ardından sırasıyla Prof. Dr. Rafet Saygılı, Prof. Dr. Türe Tunçbay, Prof. Dr. Cumhur Ertekin, Prof. Dr. Ayfer Ülkü, Prof. Dr. Hatice Karasoy, Prof. Dr. Önder Akyürekli, Prof. Dr. Ayşe Kocaman, Prof. Dr. Hadiye Şirin Prof. Dr. Neşe Çelebisoy ve Prof. Dr. Zafer Çolakoğlu Anabilim Dalı Başkanlığı yapmışlardır. Halen Nöroloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevini Prof. Dr. Emre Kumral sürdürmektedir.Kurucu Başkan Prof. Dr. Bedriye Kot’ un emekliliğinin ardından sırasıyla Prof. Dr. Rafet Saygılı, Prof. Dr. Türe Tunçbay, Prof. Dr. Cumhur Ertekin, Prof. Dr. Ayfer Ülkü, Prof. Dr. Hatice Karasoy, Prof. Dr. Önder Akyürekli, Prof. Dr. Ayşe Kocaman, Prof. Dr. Hadiye Şirin Prof. Dr. Neşe Çelebisoy ve Prof. Dr. Zafer Çolakoğlu Anabilim Dalı Başkanlığı yapmışlardır. Halen Nöroloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevini Prof. Dr. Emre Kumral sürdürmektedir.
 
Nöroloji Anabilim Dalı Bünyesindeki Bilim Dalları:
Bilim Dalı Bilim Dalı Başkanı Bilim Dalı Öğretim Üyeleri
Klinik Nörofizyoloji Bilim Dalı Prof. Dr. Zafer Çolakoğlu
Prof. Dr. Burhanettin Uludağ
Prof. Dr. İbrahim Aydoğdu
Prof. Dr. Fikret Bademkıran
Uzm. Dr. Şeyma Aykaç
Yoğun Bakım Bilim Dalı Prof. Dr. Hadiye Şirin
Prof. Dr. Emre Kumral
Doç. Dr. Ayşe Güler
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nezih Özdemir
Uzm. Dr. Bedriye Karaman

 

Klinik Nörofizyoloji Bilim Dalı

Kliniğimizde 1992 yılından itibaren “Klinik Nörofizyoloji Bilim Dalı” mevcuttur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji kliniği EMG laboratuvarı 1960 yılında Prof. Dr. Cumhur Ertekin tarafından kuruldu. Bu laboratuvar Türkiye de kurulan ilk EMG laboratuvarıdır. EEG laboratuvarı ise kliniğin kurulduğu 1958 yılından bu yana aktif olarak hizmet vermektedir. Bu laboratuvarlar 1992 yılında Klinik Nörofizyoloji bilim dalı çatısında toplanmıştır. Klinik Nörofizyoloji bilim dalı bünyesindeki EEG, EMG ve uyku laboratuvarlarında yılda ortalama 6000 hastaya inceleme yapılmaktadır. Verilen hizmetlerin tümü randevu esasına dayalı olarak verilmektedir. Bilim dalımızın şu an için vermekte olduğu bir poliklinik hizmeti yoktur. Şimdiye kadar bu laboratuvarımızda 40 civarında yeni elektro-diagnostik teknik dünya literatürüne kazandırılmıştır. Bunların önemli bir kısmı kurucumuz Prof. Dr. Cumhur Ertekin tarafından geliştirilmiştir. Bilim dalımız Türkiye ve yurt dışından pek çok Nöroloji uzmanına ve Ege üniversitesi Nöroloji anabilim dalı asistanlarına EEG ve EMG eğitimi ve Klinik Nörofizyoloji yan dal ihtisası vermektedir. Son 12 yılda 100’ ün üzerinde meslektaşımız bu laboratuvarda eğitim almıştır. Eğitim kadrosu halihazırda 4 öğretim üyesinden, 1 klinik nörofizyoloji uzmanından ve 1 klinik nörofizyoloji yan dal asistanından oluşmaktadır. Altı teknisyen ve 1 yardımcı personel Klinik Nörofizyoloji Bilim dalı kadrosunda çalışmaktadır. 

 

Nöroloji Yoğun Bakım ve İnme Merkezi

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’nda, Türkiye’deki ilk Nörolojik Yoğun Bakım Ünitesi olarak 1977 yılında kurulmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’ nın kurucusu ve başkanı olan Prof. Dr. Bedriye Kot tarafından kurulan bu ünitenin başına uzmanlık eğitimini Almanya’da tamamlamış olan Prof. Dr. Önder Akyürekli getirilmiştir. Nörolojik yoğun bakım alanında gerçekleşen teknolojik, tıbbi ve lojistik ilerlemeler, daha önceden katastrofik durumlar sayılan ve çaresiz kalınan akut iskemik inme, intraserebral kanama, nöromüsküler hastalıklar ve refrakter status epileptikus gibi hastalıklarda dikkate değer prognostik iyileşme sağlamıştır. Yaşamları kurtaran, sakatlığı önleyen ve hayat kalitesini artıran bu gelişmenin temel unsuru nöroloji yoğun bakımı merkeze alan çağdaş nörolojik tedavi stratejileridir. Günümüzde, gelişmiş batı ülkelerinde bu hastalıkların tedavisini nöroloji yoğun bakım olmaksızın düşünmek söz konusu bile değildir. Nöroloji yoğun bakımda tedavi edilmesi ile özellikle akut inme, subaraknoid kanama, kafa travması, intraserebral kanama, status epileptikus, Guillain Barre ve miyastenik krizde bariz fark oluşmaktadır. 2013 yılında Ege Üniversitesi Rektörlüğü ve Özyeğin Vakfı ile imzalanan protokol çerçevesinde tıbbi cihaz ve fiziki alt yapı ve donanımı yenilenen ünitemiz “Dirayet Süren Nörolojik Yoğun Bakım ve İnme Merkezi” olarak hizmet vermektedir. Bugüne kadar fizik koşulları ve alt yapısı çağdaş yoğun bakım birimlerine paralel olarak gelişmiş olup yılda ortalama 400 hastaya hizmet veren Ege Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Nörolojik Yoğun Bakım Birimi’nde, konusunda uzmanlaşmış öğretim üyeleri eğitici olarak görev yapmakta ve hastalığa özel tetkik, tedavi ve izlem gerektiren tüm acil nörolojik hastalara günümüz yoğun bakım koşullarına uygun olarak hizmet verilmektedir. Türk Nöroloji Derneği bünyesinde 2003 yılında Birimin sorumlu öğretim üyeleri  Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman ve Prof. Dr. Hadiye Şirin tarafından “Nörolojik Yoğun Bakım Bilimsel Çalışma Grubu” kurulmuştur. 2005 yılında ilk “Nörolojik Yoğun Bakım Sempozyumu” düzenlenmiştir,. 2005’den itibaren Prof. Dr. Emre Kumral’ın da katılımıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Nörolojik Yoğun Bakım’ın da çalışan öğretim üyesi sayısı üçe çıkmıştır. 2011 yılında Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman emekli olarak ayrılmıştır.

2011 yılında Doç. Dr. Ayşe Güler ekibe katılmıştır, 2010-2021 yılları arasında Prof. Dr. Neşe Çelebisoy Öğretim Üyesi olarak çalışmıştır. 2020 yılından itibaren Uzm. Dr. Bedriye Karaman ve 2024 yılında da Doktor Öğretim Üyesi Nezih Özdemir ekibe katılmıştır. Her hastanın sürekli monitörizasyonu ve takibi yapılmaktadır. Her yatak için 1 ventilatör ve 2 hastaya bir hemşire olmak üzere 3.cü düzey Yoğun Bakım kriterlerini karşılamış ve Sağlık Müdürlüğü tarafından 28.11.2020 tarihinde tescil edilmiştir. 2019 yılında ‘Akut İnmeli Hastalara Verilecek Sağlık Hizmetleri Hakkında Yönerge’ yayınlanmasını takiben İnme Merkezi olarak tescil edilmiştir. EEG monitörizasyonu, gerektiğinde hasta başı EMG, Doppler USG, FEES (Flexible Endoscopic Evaluation of Swallowing), serebral oksimetre cihazı Nörolojik Yoğun Bakım Ünitemizde mevcuttur. 05.06.2024 tarihi itibariyle Nöroloji Anabilim Dalına bağlı “Yoğun Bakım Bilim Dalı” kurulmuş ve Bilim Dalı Başkanlığına Prof. Dr. Hadiye Şirin atanmıştır.

 

Nörosensoryel Laboratuarı

Türkiye'de Nörolojik Bilimlerde, "Nöro-oftalmoloji" alt disiplini ilk kez Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’nda kurulmuştur. Bu kürsüde Prof. Dr. Altan Kayan  İngiltere'de aldığı nöro-oftalmoloji ve nöro-otoloji eğitiminin ardından Türkiye'ye dönerek Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda ''Nörosensoriyel Çalışma Birimi' başlığı altında iki alt disiplini birlikte kurmuştur. Prof.Dr. Altan Kayan, İngiltere'deki eğitimi sırasında "Rebound Nistagmus" üzerine yapılan dünyadaki ilk bildirinin yazarlarından biri olmuştur. 

Prof. Dr. Altan Kayan 1972 yılından İngiltere'ye döndüğü 1982 yılına dek Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji kliniğinde Nörosensoriyel Birimi'nde Ege Nöroloji'de yetişen birçok nöroloğun eğitim ve gelişimine katkı sağlamıştır. Dr. Altan Kayan ülkemizde ilk kez, birim laboratuvarında, kompüterize olarak görsel uyarılmış potansiyel ve işitsel uyarılmış potansiyel kayıtlarını başlatmıştır.

Prof. Dr. Altan Kayan’ın İngiltere’ye dönmesinin ardından Ege Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda Nörosensoriyel (Nöro-oftalmoloji/ Nöro-otoloji) Birimi sorumluluğunu Prof. Dr. Önder Akyürekli üstlenmiştir. Bu birimde eğitim alan Prof. Dr. Neşe Çelebisoy ve Prof. Dr. Figen Gökçay, Prof. Dr. Akyürekli ile birlikte birimi daha da geliştirmişlerdir. Son yıllarda laboratuvarlarına yeni görüntüleme aygıtlarından optik koherens tomografi (OCT) aygıtını da kazandırarak laboratuvar olanaklarını artırmışlardır. Prof. Dr. Akyürekli'nin emekliye ayrılmasından sonra Prof. Dr. Çelebisoy ve Prof. Dr. Gökçay bu birimin sorumluluğu ile çalışmalarını sürdürmektedirler. Dr Hüseyin Nezih Özdemir 2024 yılı Mayıs Ayı’ndan itibaren bu birimde çalışmaya başlamıştır.

Nörosensöryel laboratuarında 3 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve 2 teknisyen görev almaktadır. Bu laboratuarda 1 odyometri, 1 SEP, 1 VEP, 1 VEMP, 1 VHİT (Video head impulse test), 1 BAEP cihazı, 1 okülo videonistagmografi, 1 posturografi, 1 dijital indirekt oftalmoskop, 1 Optik Koherens Tomografi, 1 dijital otomatik perimetri cihazı, 1 gözdibi fotoğraflama cihazı bulunmaktadır. Birçok bilimsel araştırma yapılmaktadır. Yılda 1300’ten fazla hastaya sağlık hizmeti verilmektedir.

 

Vizyon ve Misyon

Vizyonumuz
Vizyonumuz bağlı bulunduğumuz Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türk Nöroloji Derneği’nin ilkeleri ışığında nöroloji alanında hem nitelikli sağlık hizmeti veren hem de gerçekleştirdiği ve literatüre kattığı özgün çalışmalar ve projeler ile ulusal ve uluslararası alanda ismini duyurmuş, güncel eğitim öğretim yaklaşımları ile tıbbın usta-çırak ilişkisine dayalı klasik eğitim yaklaşımını harmanlayarak alanında yetkili uzmanlar yetiştiren öncü bir nöroloji anabilim dalı olmaktır.
 
Misyonumuz
Sağlık hizmeti veren bir kurum olarak; kliniğimize poliklinik başvurusunda bulunan, dış merkezlerden yönlendirilen ya da kliniğimizde yatan hastalara güncel uluslararası rehber ve yayınlara uygun şekilde, kanıta dayalı tıp yaklaşımı kapsamında, bireysel hak ve özgürlüklere saygılı bir biçimde, en hızlı ve en etkili sağlık hizmetini sunmak başlıca görevimizdir. Bu görevin gerçekleştirilebilmesi kapsamında gerekli noktalarda diğer uzmanlık alanlarında yetkin olmuş hekimlerin de sürece katkıda bulunabilmesini kolaylaştıracak bir diyalog ortamı oluşturmak, ayrıca sağlık hizmeti veren tüm meslek gruplarının (hekim, hemşire, hastane personeli, diyetisyen, fizyoterapist, teknisyen, idari personel ve daha pek çoğu) multidisipliner yaklaşım içerisinde sağlık hizmetinde yer almasını sağlamak esastır.
 

Bir diğer görevimiz, içinde bulunduğumuz bölgeden başlayarak ülkemiz insanının nörolojik hastalıklar açısından bilgilendirilmesi, özellikle erken tanının önemli olduğu hastalıklar konusunda ne zaman ve nasıl sağlık hizmetine başvurmaları gerektiği konusunda eğitilmesi ve sağlığının korunması için gerekli önlemlerin alınması ve uygulamaların hayata geçirilmesi konusunda toplum sağlığı ile ilgilenen en başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere kurum/kuruluşlar ile iş birliği içerisinde olmak ve bu hususta elimizdeki imkanlar doğrultusunda gerekli katkıları sağlamaktır.

En önemli bir diğer görevimiz ise; bulunduğumuz bölge içerisinde öne çıkan bir nöroloji anabilim dalı olarak sağlık hizmetinde aktif rol oynayan, ülkemize sağlık hizmeti yanında bilimsel anlamda da üretkenliği ile katkıda bulunan, etik değerlere sahip, ulusal ve uluslararası regülasyonlara uygun hareket eden nöroloji uzmanları yetiştirmek ve kurum olarak köklü bilgi dağarcığımızı ve hekimlik nosyonumuzu yeni kuşak nörologlara aktarmaktır. Bu amaçla uzmanlık eğitimin tüm öğretim süreçleri, hedefler ve beklentiler yeni başlayan her uzmanlık öğrencisine verilen ‘uyum eğitiminde’ yazılı ve sözlü olarak açıklanmaktadır.

 

 

Nöroloji Anabilim Dalı Akreditasyon Süreci ve Öz Değerlendirme Raporu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı kuruluşundan itibaren, Türkiye’de Nöroloji Ana Bilim Dalının alt bilim dallarının (Nöroloji Yoğun Bakım, Klinik Nörofizyoloji, Çocuk Nörolojisi, Nöro-oftalmoloji, Nöro-otoloji, Nöro-patoloji- Kas patolojisi, Nöroradyoloji (Anjiografi), Nöro-rehabilitasyon, Nöro-nütrisyon, Nöropsikoloji gibi) yapılanmasında öncülük yapmış köklü bir kliniktir. Bu öncülüğün yanında Türkiye’de en çok akademisyen yetiştiren klinikler arasında ön sıralardadır. Bu akademisyenlerin bir kısmı ülkemizi yurt dışında da temsil etmiştir. Genç kuşak Ege Üniversitesi Nöroloji mezunları arasında çok sayıda Türk Nöroloji Yeterlilik (Board) sınavı derecesi alan ve Avrupa board (European Board Neurology) sahibi olan mezunlarımız bulunmaktadır. Ege Üniversitesi Nöroloji Ana Bilim Dalının bu ‘’EKOL’’ olma özelliği, kuruluşundan itibaren var olan ve yıllar içinde bilimsel gelişmeler ışığında geliştirdiği eğitim politikası ile ilişkilidir.
 
Ege Üniversitesi Nöroloji Ana Bilim Dalının temel uzmanlık eğitimi politikası, öğrencinin birçok farklı deneyimli öğretim üyesi ile farklı alt dallarda çalışması, bilgi, beceri, karar verme, inisiyatif kullanabilme ve sorunları yönetebilme yeteneklerinin geliştirilmesine dayanmaktadır. Kuruluştan itibaren ilk önce Çarşamba eğitim saatleri ve Cuma dergi saatleri olarak başlayan teorik eğitimler, 1990’lı yıllardan itibaren Klinik Nörofizyoloji eğitim saatlerinin eklenmesi ardından, 2000’li yıllarda ek olarak Pazartesi asistan eğitim saatleri, Çarşamba seminer, olgu sunumu ve klinikteki tüm olguların tartışıldığı bir formatta yürütülmüş, Perşembe günleri Radyoloji ortak toplantıları, 2024’ten itibaren Cuma günleri Klinik Nörofizyoloji, Nöropsikoloji, Nöro-oftalmoloji, özel dal poliklinik olgu sunumları gibi eğitim saatleri olarak devam etmiştir. Uygulamalı eğitim olarak uzmanlık öğrencilerimiz Nöroloji Yoğun Bakımda girişimler, Klinik Nörofizyoloji Laboratuvarında EEG değerlendirme ve EMG gibi uygulamaları, özel dal poliklinikleri ve laboratuvarlarda eğiticilerin gözetiminde eğitim almaktadır. Nöbetlerde nöbetçi uzmanlık öğrencisi her zaman icapçı öğretim üyelerine ulaşabilmektedir. Bu eğitim sistemimiz ve uzmanlık öğrencilerimizin çalışma planları Dekanlığa düzenli olarak bildirilmektedir. Pandemi döneminde de teorik eğitimlerimiz Teams üzerinden Online olarak yürütülmüştür.
 
Eğitim program içeriği ve örneğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiz.
 
 
Anabilim dalımız akreditasyon sürecinde olup Türk Nöroloji Derneği Uzmanlık Eğitimi Akreditasyon Komisyonuna Öz Değerlendirme Raporunu (ÖDR) sunmuştur.
 

ÖDR

Medical Services Provided


Nöroloji Anabilim Dalı 28 yataklı servis, 10 yataklı İnme Ünitesi ve 3. Basamak Yoğun Bakım Birimi olmak üzere toplam 38 yataklı bir kuruluş olarak hizmet vermektedir. Ayrıca 8 yataklı ayaktan tedavi ünitesi ve 2 yataklı uyku laboratuvarı mevcuttur.
 
Nöroloji Anabilim Dalı kamuya yönelik çalışmalarında 50 yıldır ayaktan ve yatarak olmak üzere hasta hizmetleri sunmuştur. Hasta hizmetleri özel poliklinikler şeklinde uzman ve öğretim üyesi düzeyinde sunulmuştur. 1958 yılından itibaren bugüne kadar Anabilim Dalının bünyesinde kurulan ve halen hizmet veren birimler şunlardır:
 
 
Yetişkin Servis
Nörolojik Yoğun Bakım ve İnme Merkezi 
 
Klinik Nörofizyoloji Bilim Dalı
Nörosensöriyel Birimi
Nöropsikoloji Birimi
Beyin Damar Hastalıkları Birimi

 

 

Appointment


Polikliniğimiz genel poliklinik binası zemin kattadır.
 
Genel poliklinik sekreterliği numarası 390 32 45
Polikliniğimizdeki özel dal poliklinkleri;
Pazartesi günleri epilepsi ve baş ağrısı polikliniği,
Salı günleri multipl skleroz ve serebrovasküler hastalıklar polikliniği,
Perşembe günleri kas hastalıkları, Parkinson (her ayın ilk 3 Perşembe günü) ve hareket bozuklukları (her ayın son Perşembe günü),
Cuma günleri ise ALS polkliniği, demans polikliniği ve uyku bozuklukları polikliniği hastalara hizmet vermektedir. 
 
Kontrol ve sonuç göstermek için gelen hastalar her gün öğleden sonra bakılmaktadır.
 

POLİKLİNİKLER

ALS Polikliniği
Baş ağrısı (Migren) Polikliniği 
Demans Polikliniği
Epilepsi Polikliniği 
Hareket Bozuklukları Polikliniği 
Beyin Damar Hastalıkları (İnme) Polikliniği 
Nöromusküler Hastalıkları Polikliniği 
Multipl Skleroz (MS) ve Nöroimmünolojik Hastalıklar Polikliniği 
Nöroloji Genel Polikliniği 
Parkinson Polikliniği
Uyku Bozuklukları Polikliniği
 

 

Polikliniğimiz özel dal poliklinikleri için hastane içinden ve genel polk. İçin internet randevusu vermektedir. İnternet randevusu almakiçin>>>>>>hastanem.ege.edu.tr

 

 

 

 

Phone: 
+ 90 (232) 390 38 60
 
  
Address: 
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Nöroloji Anabilim Dalı
35100 Bornova-İzmir
 
 

 

 

 


Ege Üniversitesi

EGE UNIVERSITY