ÜCRETLİ - ANLAŞMALI KURUMLAR ve SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDAKİ HASTALARIN İŞLEMLERİ

ÜCRETLİ - ANLAŞMALI   KURUMLAR  ve  SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDAKİ HASTALARIN İŞLEMLERİ

ANLAŞMALI KURUMLAR

Protokol kapsamında anlaşma yapılan kurumlara  Ücretli Hastalar İçin Kamu Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesi  uygulanmaktadır.

Aşağıda  bulunan Anlaşmalı Kurum mensupları (232) 3904105 numaralı telefondan randevu alarak hastanemize gelebilirler.

A) Halk Bankası ( Türkiye Halk Bankası A.Ş. Personeli ve bakmakla yükümlü oldukları aile bireyleri)

B) İş Bankası     ( Banka mensupları , bakmakla yükümlü oldukları ve emeklileri)

C) Anadolu Anonim Türk Sigorta ( Anadolu Anonim Türk Sigorta şirketi personeli, emeklileri ve bağımlıları)

D) Ziraat Bankası A.Ş. Ve Halk Bankası A.Ş. Men. Emek. Ve Yar. San. Vakfı (Vakfa bağlı üyeler)

E) TBMM (Mensupları , Yasama Organı eski üyeleri, dışarıdan atandıkları bakanlık görevi sona erenler ve bakmakla yükümlü oldukları)

SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDAKİ HASTALAR

Hastanemizde Sağlık Bakanlığının yayımladığı Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi üzerinden , Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Yönergesi kapsamındaki hastalara bakılmaktadır.

Yönerge kapsamındaki hastalar (232) 3904105 numaralı telefondan gitmek istedikleri bölüm için randevu alabilirler.

Yurtdışı Hastalar İçin Kamu Sağlık Hizmetleri Üniversite Fiyat Tarifesi

ÜCRETLİ HASTALAR

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanmayan işlemler ile Tedavi ücretleri SGK tarafından ödenmeyen kişiler için Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi üzerinden ücretlendirme yapılmaktadır.

Bankalar, Sigorta  ve Reasürans Şirketleri, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Borsalar v.b kuruluşlar da çalışanlar ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler ile estetik amaçlı yapılan tıbbi işlemler de  bu kapsamda değerlendirilmektedir.

Ücretli Hastalar İçin Kamu Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesi