ZİYARETÇİLERİN DİKKATİNE!

İnternet Randevuları bir sonraki gün içindir.
Randevu sistemi saat 18.00’de açılmaktadır, Pazartesi randevuları Pazar günü alınır.

Muayene ve kontrol sonuç sırasını sadece internetten veren poliklinikler:
Dermatoloji, İç Hastalıkları (Genel), Alerji İmmünoloji, Endokrinoloji Genel, Endokrinoloji Diabet-Obezite, Kadın Doğum (Kadın Hastalıkları Pol. – Doğum Pol.), Ağrı (Algoloji pol.), Kalp Damar Cerrahisi, Onkoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji. Nükleer Tıp.

Muayene sırasını Hastane içinden ve internetten veren poliklinikler:
Psikiyatri, Genel Cerrahi, Meme Polikliniği (3.kat), Proktoloji (Kalin Barsak- Rektum- Anus-Hemoroid), Fizik Tedavi, Kardiyoloji, Plastik Cerrahi, Üroloji, Göz Polikliniği, Kulak Burun Boğaz, Enfeksiyon Hastalıkları, Ergen Bağımlılık (Sadece bağımlı hasta), Çocuk Sağlığı, .

Telefonla Randevu veren poliklinikler:
Göğüs Hastalıkları 390 29 29,
Ergen Bağımlılık (Sadece bağımlı hasta) 363 48 99,
Beyin ve Sinir Cerrahisi 390 53 57,
Çocuk Cerrahisi 390 28 04,
Tüm polikliniklerin telefonla randevu vermesi için gerekli güncellemeler yapılmaktadır.
(Lütfen mesai saatleri içerisinde arayınız.)

İNTERNETTEN ALDIĞINIZ SIRANIN BİR ÖNCELİĞİ YOKTUR.

Güncel

Linkler